Vi har drevet Mariholtet siden 2001 og har begge læretid og praksis fra Hotel Continental. Jan Erik har kokkefagbrev og jobbet som kjøkkensjef frem til vi overtok Mariholtet. Kristin har både kokk og servitørfagbrev og har senere jobbet som servitør,bartender og restaurantsjef.

Når det trengs har vi god hjelp av våre tre døtre Erika, Frøy og Frida som har vokst opp med arbeidet her i skogen.

I den daglige driften tilbyr vi turfolket rundstykker og baguetter med godt pålegg , gode kaker som gulrot ,eple, rabarbra eller sjokoladekake og av gjærbaksten vår så er det kanelsnurrer vi selger mest av selv om vi ser på rosinbollen med hasselnøtter som vår egen favoritt. Du kan også plukke med deg diverse kioskvarer som sjokolade og is. Av drikke kan du velge mellom mineralvann, kaffe, te, solbærtoddy, buljong og kakao med eller uten krem.   

Du har også mulighet for å ta deg en øl i solveggen,et glass rødvin ved peisen vinterstid eller en cognac til kaffen.

Vi selger i tillegg kart,et utvalg av markabøker og skismøring.

I fritiden er vi begge glad i natur, friluftsliv og matlaging ute i det fri. Jan Erik er i tillegg en ivrig jeger og det som ligger hjerte nærmest er nok jakta i vestlandsfjella etter hjorten eller rådyrjakt i lavlandet som også er høyt skattet, men sier heller ikke nei takk til en stjerneklar vinternatt ute under månen på jakt etter skogens luring Mikkel rev.

Vi ønsker deg velkommen til oss.